14 august 2011

Tort cu ciocolata si ananas

Tort cu ciocolata si ananas varianta pentru lenesi
Pasul 1: 
Se cumpara un blat de tort, o conserva de ananas in sirop,
6 oua, 1.5 cani de zahar, cacao, esenta de rom, 1 pachet unt
Iata ce iese din ele! :D


Pasul 2: 
Dupa cum se vede din cumparaturi nu e prea mult de munca. 
Asa ca se incepre coacerea cremei de ciocolata.
Cele 6 oua se amesteca cu zaharul si se pun la foc mic timp de aproximativ 10 minute sau pana se albesc,
apoi se adauga cacao (eu pun din ochi asa..cat sa fie black metal cake) si esenta de rom.
Se ia de pe foc si se adauga jumatate din pachetul de unt si se incorporeaza.


Pasul 3:
Se insiropeaza blatul cu siropul din conserva de ananas, se pune crema pe blat si ananasul taiat micut,
se repeta treaba asta pana blatul acela devine tort.
Si gata!


Restul de ananas (nush cum fac dar mereu tai prea mult)
 se mananca cu restul de ciocolata 
(ramane intotdeauna pe cratita putina).


Pofta buna! si
La multi ani pentru maine!(pe la care este cazul).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu